Om oss

Finne billige varmepumper har et ønske om å hjelpe privatpersoner om å ta smarte og økonomiske valg når det kommer til varmepumpe. Det er veldig mange leverandører, noe som gjør at du har mulighet til å få bedre pris dersom du innhenter tilbud fra flere. Vi har derfor lagd en tjeneste som hjelper deg med å innhente uforpliktende tilbud fra flere leverandører, slik at du kan spare flere tusen kroner, når du skal kjøpe deg en varmepumpe.

Hvordan fungerer det?

Tjenesten vår fungerer ganske enkelt at du fyller ut ett skjema, deretter velger du hvilke leverandører dette skjemaet skal sendes til. Innen kort tid etter at skjemaet er sendt vil du motta tilbud fra de valgte leverandørene. Da er det bare å sammenligne og velge det beste tilbudet du har fått.

Hvorfor varmepumpe?

Varmepumpe er et veldig billig og godt alternativ når det kommer til oppvarming av boligen. Har du en varmepumpe vil du fort merke at strømregningen vil bli billigere, samtidig som du får et bedre inneklima. Det er viktig å huske på at med så mange leverandører vil prisen også variere stort. Hent derfor tilbud fra flere, slik at du ikke overbetaler for din varmepumpe.

Etter kjøp av varmepumpe

Har du en varmepumpe fra før, eller akkurat kjøpt en? Da er det viktig å huske på å renngjøre den og gjennomføre jevnlige service. På denne måten vil din varmepumpe yte maksimalt, samtidig som den får en lang levetid.

Finn den billigste varmepumpen

Ved å få tilbud fra flere varmepumpeleverandører, kan du enkelt sammenligne kompetanse, erfaring og pris. Dermed er du et skritt nærmere å finne den beste blant dem!

Varmepumpe som effektiv varmekilde

I Norge har vi kalde vintre, og dermed mange valgmuligheter til varmekilder. Varmepumper er en av de mest populære, og det er stadig flere som skaffer seg en. Oppvarming med varmepumpe Oppvarming av boligen er som regel en kostnad de fleste ikke er så glad...

les mer

Billig oppvarming

Hvem ønsker vel ikke at strømregningen skal være så lav som mulig, også på de kaldeste dagene? Hva strømmen koster er det ikke vi som styrer, men vi kan kontrollere vårt eget forbruk. For å få en lav strømregning bør du vurdere å investere i en varmepumpe....

les mer