Ta kontakt

Finner du ikke svaret på hva du letter etter hos oss? Da er du velkommen til å kontakte oss gjennom skjemaet under. Er spørsmålet relatert til varmepumper eller vedlikehold og service anbefaler vi at du tar kontakt direkte med en varmepumpeleverandør. De har mye bedre forutsetninger til å svare på det du lurer på.

Kontakt

11 + 15 =

Faq

Hva koster en varmepumpe?
Prisen på en varmepumpe vil variere i fra de ulike selskapene og hva slags varmepumpe du ønsker. Man regner med at en varmepumpe koster fra 15.000 kr til 20.000 kr. Noen av disse har installasjon innbakt i prisen, mens andre ikke. Hvis du skal betale for installasjon kan det være greit å vite at det koster rundt 4000 kr. Før du bestemmer deg for en varmepumpe og leverandør er det lurt å sammenligne tilbud fra flere. På denne måten betaler du ikke mer enn du må.
Hvilken varmepumpe er best?
Det er ingen fasit på hvilken varmepumpe som er best. Varmepumpen som passer din bolig og ditt behov, er den besta varmepumpen for deg. For å finne ut dette kan det være lurt å se på de forskjellige faktorene som spiller inn. Klimasone, boligstørrelse, ytelse og modell er viktig å se etter. Har du funnet ut disse behovene, er du langt på vei til å finne den beste varmepumpen for deg.

Finn den billigste varmepumpen

Ved å få tilbud fra flere varmepumpeleverandører, kan du enkelt sammenligne kompetanse, erfaring og pris. Dermed er du et skritt nærmere å finne den beste blant dem!